Cautare

3322 de rezultate pentru "tancu racari judetul dambovita" (5.55 secunde)
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Astfel, pentru Programul destinat sprijinirii dezvoltarii IMM-urilor prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit au fost depuse, din judetul Constanta, un numar de 9 dosare, alte 5 dosare ale posibililor beneficiari constanteni fiind trecute pe lista de asteptare a acestui program.
Cele mai multe suspendari de activitate s-au inregistrat in Capitala (17.197 societati, in crestere cu 1228%), judetul Cluj (6.770 societati, in crestere cu 2259%), judetulBrasov (cu 5.330 societati, mai mult cu 1054%), judetul Bihor (4.658 societati, in crestere cu 1437%) si judetulTimis (4.168 societati, in crestere cu 1202,5%), arata datele ONRC.
Stefan de 27 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - G. Jenel de 41 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - R. Tudor de 37 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - Z.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
GABRIEL TITA • Ingropat in datorii de 118.000 de euro A candidat in judetul Brasov, in Colegiul 8, pentru Camera Deputatilor.
Un director de scoala, nascut in 1901, isi amintea in anul 1969 de un eveniment petrecut, in satul Bujoreanca, judetul Dambovita, in toamna anului 1914 sau 1915, pe cand el avea varsta de 13 sau 14 ani.
PD are lideri care au lucrat in Securitate Totodata, Dan Voiculescu l-a acuzat ieri pe Traian Basescu de legaturi cu fosti ofiteri de Securitate, precum liderii filialelor din Dambovita si Salaj.
Compania Renault vrea sa construiasca un centru pentru proiectarea si dezvoltarea de modele auto in localitatea Titu-Boteni, judetul Dambovita.
Aici ii gasiti pe Gheorghe Andrei - Inspector de Specialitate - Biroul Protejarea Patrimoniului Cultural si Dezvoltare Turistica, alaturi de Alice Maria Stana - Sef Birou Protejare Patrimoniu Cultural si Dezvoltare Turistica din judetul Dambovita, Primaria Municipiului Targoviste, Directia Managementului Proiectelor.
Cinci barbati inarmati cu bate au distrus un restaurant din Dambovita Smecherii rezolva totul cu... ... Asta pare sa fie premisa a cinci barbati care au vandalizat un local din judetul Dambovita.
Prima ferma de lalele olandeze din Romania a fost deschisa pentru public in satul Patroaia Deal din judetul Dambovita, la nici o suta de kilometri de Capitala.
Concret, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Aurel Matiut si a patru vamesi de la Vama Jimbolia (judetul Timis) pentru infractiunile de favorizarea infractorului respectiv neglijenta in serviciu, pentru ca in luna noiembrie 2010 au lasat sa intre in Romania, prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, doua autotrenuri in care se aflau 33.600 de pachete de tigari de contrabanda provenite din Serbia.
In judetul Olt, la scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor, si-au exprimat optiunea politica 160.772 de alegatori, prezenta la vot fiind de 41,11%.
Imaginile ce ilusteaza dezastrul din Suceava ne-au fost trimise de colegii de la ziarele din acest judet, iar noua nu ne ramane decat sa reinnoim apelul catre persoanele cu dare de mana din judetul Constanta sa sara in ajutorul sinistratilor moldoveni si maramureseni.
Cele mai multe firme care si-au suspendat activitatea in ianuarie 2010 sunt din judetul Bihor (296 de firme), iar cele mai putine provin din judetul Ialomita (43 de firme).
Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp. Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
Pana la ora 9.00, in judetul Constanta s-au prezentat la vot un procent de 3,86% din constantenii cu drept de vot.
google-analytics.com